Directioneaza 2%

Prin depunerea declarațiilor speciale de venit, sau a declarației de venituri din salarii puteți sustine activitatea PARAKLETOS,  donând cei 2%.

Sistemul „2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală. Este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu impozitele lor.

Sunteți angajat sau aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, profesii liberale etc) si vreți să dați către PARAKLETOS 2% din impozitul dumneavoastră?

Completați datele pe declarație în funcție de sursa dvs. de venit astfel:

a) dacă aveți venituri din salarii completați  Declarația 230

 • Nu vă faceți probleme dacă în momentul completării nu cunoașteți suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa casuța/rubrica necompletată.
 • Trimiteți formularul la Administrația Financiară de care aparțineți până la 15 martie 2019. Formularul se poate depune direct sau se poate trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

b) dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, profesii liberale etc) completați Declaratia Unică privind impozitul pe venit care se depune până la data de 15 martie inclusiv a anului următor celui de realizare a veniturilor.

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată și nu te costa nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administrațiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF

Atenție la:

• Numele organizatiei ASOCIATIA PARAKLETOS
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal) 32820734
• Contul organizatiei RO11 UGBI 0000 6220 0447 8RON GARANTI BANK

3 răspunsuri la Directioneaza 2%

 1. Galavan Cristina zice:

  Cum mă pot înscrie??Am proces cu banca pireus chf.Declarația pt 2 % este tip?de unde o pot lua?cine mă poate îndruma? …Doar uniți reușim!

  • Admin zice:

   Declarația 2% este chiar aici, pe pagina unde ați scris dvs. Dați click acolo unde scrie Declarația 230 și vi se va deschide formularul pe care îl puteți descărca. Mulțumim!

 2. Galavan Cristina zice:

  Cum mă pot înscrie??Am proces cu banca pireus chf.Declarația pt 2 % este tip?de unde o pot lua?cine mă poate îndruma? …Doar uniți reușim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s