Directioneaza 2%

Prin depunerea declarațiilor speciale de venit, sau a declarației de venituri din salarii puteți sustine activitatea PARAKLETOS,  donând cei 2%.

Sistemul „2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală. Este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu impozitele lor.

Sunteți angajat sau aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, profesii liberale etc) si vreți să dați către PARAKLETOS 2% din impozitul dumneavoastră?

Completați datele pe declarație în funcție de sursa dvs. de venit astfel:

a) dacă aveți venituri din salarii:
• completați Declaratia 230 – 2017

Nu vă faceți probleme dacă în momentul completării nu cunoațteți suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa casuța/rubrica necompletată.

b) dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, profesii liberale etc) completați Declaratia 200 – 2017

Trimiteți formularul la Administrația Financiară de care aparțineți până la 25 mai 2017. Formularul se poate depune direct sau se poate trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată și nu te costa nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administrațiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF

Atenție la:

• Numele organizatiei ASOCIATIA PARAKLETOS
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal) 32820734
• Contul organizatiei RO11 UGBI 0000 6220 0447 8RON GARANTI BANK Agentia Sun Plaza

Reclame

3 răspunsuri la Directioneaza 2%

 1. Galavan Cristina zice:

  Cum mă pot înscrie??Am proces cu banca pireus chf.Declarația pt 2 % este tip?de unde o pot lua?cine mă poate îndruma? …Doar uniți reușim!

  • Admin zice:

   Declarația 2% este chiar aici, pe pagina unde ați scris dvs. Dați click acolo unde scrie Declarația 230 și vi se va deschide formularul pe care îl puteți descărca. Mulțumim!

 2. Galavan Cristina zice:

  Cum mă pot înscrie??Am proces cu banca pireus chf.Declarația pt 2 % este tip?de unde o pot lua?cine mă poate îndruma? …Doar uniți reușim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s