Membri Parakletos

 

Modalitatea de aderare la PARAKLETOS este urmatoarea:

1) Descarcati cererea de adeziune pentru membru necotizant de pe pagina https://asociatiaparakletos.wordpress.com/membri/adera-la-parakletos-ca-membru-asociat-necotizant/ sau cererea de adeziune pentru membru cotizant de pe pagina https://asociatiaparakletos.wordpress.com/membri/adera-la-parakletos-ca-membru-asociat-cotizant/

2) Completati si semnati Cererea de adeziune, cu mentiunea ca sunt obligatorii campurile marcate cu *. Anexati Cererii de adeziune o copie de pe cartea/buletinul de identitate. Cererea poate fi completata atat in format .doc, cat si dupa printare. In ambele cazuri trebuie semnata olograf.

3) Expediati Cererea de adeziune in original si copia cartii de identitate prin intermediul Postei Romane, prin curierat rapid sau o puteti depune direct la sediul Asociatiei Parakletos, Splaiul Unirii nr.223, et.3, sector 3, cod postal 030136, Bucuresti. Pentru a monitoriza adeziunile (exista posibilitatea de a se pierde pe drum) va rugam sa trimiteti o copie a adeziunii si pe e-mailul asociatiei: asociatia.parakletos@yahoo.com.

4) Adeziunile neinsotite de o copie a cartii de identitate sau adeziunile trimise exclusiv prin fax, e-mail sau prin orice mijloc de comunicare cu exceptia celor mentionate la pct.3 nu vor fi admise.

 

63 de răspunsuri la Membri Parakletos

 1. craciun mihaela tatiana zice:

  Va rog sa- mi trimiteti si mie un raspuns daca sunt si eu inscrisa in asociatie!! Am trimis cererea de adeziune din luna februarie 2014 dar nu am primit nici un email!!! Va multumesc mult!

  • Admin zice:

   Am verificat acum si se pare ca adeziunea dvs s-a ratacit. O avem pe a sotului si copia ambelor CI dar adeziunea dvs e de negasit.
   Va rog sa o mai completati o data si sa ne-o scanati. Nu o trimiteti prin posta. Eu sper sa o gasim. Dar pana atunci macar sa avem o copie la dosar.

 2. Am trimis 3 adeziuni catre asociatie, nu am primit raspuns…

  • Admin zice:

   Sunt foarte multe! Resursele de timp sunt limitate si canalizate acum in alte directii mai arzatoare (ex.modif.L193/2000). Nu am reusit pana acum sa raspundem tuturor.
   Am verificat si dvs. sunteti inscrisa. Daca adeziunea dvs a ajuns pot sa presupun ca si celelalte 2 au ajuns. Nu le pot verifica acum deoarece nu stiu numele aderentilor.
   Va multumim pentru intelegere.

 3. Nicoleta Nourescu zice:

  am trimis adeziunile de mai bine de o luna;inteleg ca sunteti presati de multe probleme;intrebarea este cand se porneste al doilea val cu creditele in CHF si ce documentatie trebuie trimisa? (am credit la Raiffeisen);multumesc.

  • Admin zice:

   Stimata doamna,

   Va multumim pentru adeziunile trimise. Acestea au fost primite si inregistrate.
   Cu aceste adeziuni urmarim sa strangem 3.000 de membri aderenti si sa deschidem 10 filiale la nivel national, numar necesar pentru a putea intoduce actiuni in instanta impotriva oricarei banci si, astfel, sa eliminam clauzele abuzive din toate contractele clientilor bancii respective.
   In momentul in care Asociatia Parakletos va strange cei 3.000 de membri va deschide actiuni in instanta, in mod generic, in numele clientilor, impotriva bancilor bine-cunoscute ce au in contracte clauze abuzive.
   Cu adeziunile dumneavostra ne ajutati sa ne apropiem de numarul cerut de 3.000 de membri aderenti. Suntem in plin proces de colectare a adeziunilor si speram sa atingem acest numar cat mai repede.

   In ceea ce priveste procesul CHF va putem spune ca a fost demarat „al doilea val” de catre domnul avocat Piperea. Puteti obtine informatii despre acest proces la adresa secretariat@piperea.ro.

 4. Buna ziua, am trimis si eo o adeziune prin lina aprilie, mai 2014, as vrea sa stiu daca am fost inregistrat. Daca a ajuns vreau sa stiu cat este cotizatia pe un an pentru un membru cotizant.
  Va multumesc anticipat.

 5. Petru zice:

  Buna ziua
  Am trimis 9 adeziuni in 25.08.2014 si nu am primit confirmare.

 6. oprea zice:

  Buna ziua!Vreau si eu sa ma inscriu,dar inainte as vrea sa stiu cam cat dureaza pana se deschide un proces cu banca.Va intreb deoarece eu am un credit la Banc Post in franci elvetieni luat in 2007,si sunt deja restantier de 4 luni si ceva!Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie,poate pana se deschide procesul,voi fi executat silit si nu am rezolvat nimica ulterior cu procesul…!Multumesc si astept cu interes un raspuns!

 7. Alina zice:

  Buna ziua, am trimis adeziunile, a mea si a sotului, as vrea sa stiu daca au ajuns si care sunt urmatorii pasi, pe care trebuie sa ii facem.
  Va multumesc anticipat!
  Solomon Alina

 8. Mihai zice:

  Angajati ? Aparent aveti nevoie, de aceea intreb.

 9. Mazilu Silvia zice:

  Am trimis 2(doua) adeziuni si am primit confirmarea.
  Va multumesc!

 10. ilisei dumitru zice:

  Va salut

  Am trimes doua adeziuni pe numele meu si al sotiei( ilisei dumitru si mariana),cand avet timp va rog sa verificati daca au ajuns la dumneavoastra,daca nu sa trimet alte adeziuni

  PS
  Pt anul 2015 pana cand se depun cererile 230 ?

 11. rascanu natalia zice:

  as dori sa ma inscriu si eu dar nu reusesc sa deschid adeziunea.ma puteti ajuta?

 12. Sfredel zice:

  Am trimis si eu adeziunea prin posta si am primit confirmarea de primire pe numele SFREDEL MIHAELA ,vreau sa va intreb cati membri sunt ,membri necotizanti daca vor sa devina cu timpul cotizanti pot sa-si schimbe adeziunea si daca se va deschide o filiala si in Iasi?

 13. Filip Corina zice:

  Vreau sa devin membru necotizant multumesc.

 14. GHITA PETRUTA zice:

  Am un credit in CHF la Piraeus Bank Alexandria ,, blestemul vietii mele „. Acum am aflat de asociatia d-vstra si as vrea sa ader si eu ca membru necotizant deocamdata , situatia mea financiara fiind deplorabila.

 15. Inregistratima si pe minw ca membru necotizan

 16. Admin zice:

  Nu va putem inscrie noi, trebuie sa va inscrieti singur.
  Descarcati adeziunea de aici: https://asociatiaparakletos.wordpress.com/membri/adera-la-parakletos-ca-membru-asociat-necotizant/
  Pe pagina 2 a adeziunii aveti informatii privind trimiterea.

 17. ilisei dumitru zice:

  Anul trecut in primavara

 18. ilisei dumitru zice:

  Multumesc o sa va mi trimet 2 adeziuni

 19. SIRBU DUMITRU-VIOREL zice:

  Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca sunt inscris. Eu v-am trimis si pentru mine si pentru SIRBU CORINA sotia mea adeziuni inca de la inceput si nu am primit nici o confirmare.

 20. Ilisan Andrada zice:

  Buna ziua… De 5 ani de zile nu suntem in tara si nu avem carte de identitate… Alt act de identitate e valabil…pașaportul, de ex?…am vrea sa ne înscriem si noi in asociatie.
  Va mulțumesc anticipat!

 21. mihailescu emanuel zice:

  Am trimis si noi adeziuni de anul trecut, prin luna iulie (nu sunt sigura) pe numele MIHAILESCU ELENA si MIHAILESCU EMANUEL si nu am primit confirmarea. Asteptam raspuns! Multumim!

 22. craciun mihaela zice:

  Putem pune mai multe cereri de adeziune in acelasi plic?

 23. Gergely Eniko zice:

  Buna ziua.
  Se mai pot face inscrieri ? In Targu Mures aveti filiala ?
  va multumesc

  O zi buna

 24. Dumitru zice:

  Va rog sa-mi comunicati daca ati primit adeziunea mea si a sotiei. Caramarin Dumitru si Caramarin Liliana. Sunt trimise cam de un an de zile. Va multumesc

 25. Buna ziua,
  Va rog sa imi confirmati daca in aceasta saptamana ati primit 3 adeziuni: Alexandru Veronica, Negulescu Daniel ai Arsenescu Ana Maria.
  Cati membri aveti pana acum?
  Multumesc

 26. faurescu zice:

  Am trimis 2 adeziuni anul trecut in februarie dar nu am primit confirmare FAURESCU ION si FAURESCU ELISABETA. Va multumesc!

 27. Valentina Andrei zice:

  Buna ziua,

  Va rog sa imi confirmati daca adeziunea pe numele : Andrei Valentina este inregistrata la d-voastra.
  Cati membrii sunt pana acum?

  Multumesc

 28. Gianina zice:

  buna ziua , si eu am luat un credit ipotecar in CHF in anul 2008 din cauza ca a crescut francul si avand un venit de 2000lei pe luna si 2 copii nu am mai putut face fata ratei , am fost la banca la Raiffesein sa ajungem la o intelegere sa pot cumva sa platesc rata sa numi ia banca apartamentul , rata pe luna era de 210CHF , mi sa gasit solutia de ami schimba rata din CHF in lei dar la cursul din anul 2013 _ 3,6580 , fiindca timp de 6 ani platesc mai putin de putem sa traim cat de cat dar tot la 2 ani rata imi creste dupa aceea revine la normal sau chiar mai mult , va rog sa mi spuneti daca se mai poate face ceva sau sa ma sfatuiti ce sa fac .

 29. Pele Geta zice:

  Daca suntem in procesul d-lui avocat Piperea mai trebuie sa trimitem adeziuni?

 30. Mihaela zice:

  Buna ziua!
  Apreciez f mult aceasta initiativa si as vrea si eu sa ma inscriu in ac Asociatie. Am unele nedumeriri insa, cum ar fi:
  – care este diferenta dintre membru cotizant si membru necotizant, adica de ce drepturi beneficiaza in plus un membru cotizant fata de un membru necotizant ?
  – in eventualitatea demararii unui proces si a castigarii acestuia, nu beneficiaza de efectele hotararii judecatoresti decat membrii asociatiei ?
  – daca a fost deja demarat un proces, in eventualitatea castigarii ac, de efectele hotararii beneficiaza si cei care s-au inscris in Asociatie dupa momentul initierii procesului ?
  – impotriva caror banci va fi initiat procesul?
  -ce costuri implica pentru membrii Asociatiei o astfel de actiune in justitie?

  Va multumesc anticipat pentru raspuns!

 31. Bogdan zice:

  Va rog sa-mi comunicati daca ati primit adeziunea mea Rusu Bogdan Cosmin. Va multumesc

 32. SÎRBU DUMITRU-VIOREL zice:

  Buna seara. Cand porniti o actiune de negociere cu bancile pe tema francului elvetian?

 33. Cimpean Rodica zice:

  Buna ziua.
  Va rog sa-mi comunicati daca ati primit adeziunea mea -Cimpean Rodica.
  Va multumesc.

  • Admin zice:

   Stimata doamna, nu gasesc adeziunea dvs. Cand ati trimis-o? Daca ati trimis-o recent exista posibilitatea ca aceasta sa nu fi fost inca prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

 34. Pop Calin zice:

  Buna ziua,

  M-am inscris in asociatie dar nu am primit vreo confirmare in acest sens. Putei verifica, va rog pentru Pop Calin din orasul Baia Mare?

  Multumesc anticipat!

 35. Candea Camelia zice:

  Buna ziua,

  M-am inscris in asociatie chiar la inceputuri dar nu am primit vreo confirmare in acest sens. Putei verifica, va rog pentru Candea Camelia din orasul Targu Mures ?

  Multumesc anticipat!

 36. mihai zice:

  Buna ziua,
  Ma numesc Silica si traiesc o adevarata drama.In anul 2008 am facut o refinantare a unui credit de consum in valoare de 21210 CHF la care am platit ratele pana in luna august 2009 la Pireus Bank.In anul 2012 mi-au intocmit un dosar de executare care l-au solutionat in istanta si in luna febroarie mi-au blocat contul de salariu pentru o suma extraordinar de mare adica 156000 lei suma ce nu va putea fi platita in aceasta viata.Ce as putea face?As putea adera la aceasta asociatie in momentul acesta?As avea castig de cauza?Va rog ajutati-ma.

 37. belu bianca zice:

  Buna ziua,
  Va rog sa îmi spuneti daca eu si sotul meu figuram in evidenta dvs. ca membrii. Numele: Belu Bianca Olivia si Belu Cristian Stefan, domiciliati in Giarmata, jud. Timis.
  Adeziunile le-am trimis in 2014.
  Va Multumesc mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s