Consiliul Director

gheorghe-piperea-300x300Gheorghe Piperea este Presedintele Asociatiei PARAKLETOS si este una dintre personalitatile de renume ale domeniului legal romanesc.
In perioada 1994-1996, Gheorghe Piperea a fost judecator la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, iar din 1996 este membru al Baroului Bucuresti, fiind numit, in anul 2007, membru al Consiliului Baroului Bucuresti.

Avocatul Gheorghe Piperea este profesor la Universitatea din Bucuresti, fiind titular al cursurilor de Drept comercial roman si de Dreptul transporturilor, precum si al cursului de Dreptul falimentului din cadrul programului de studii masterale Dreptul afacerilor. Prin activitatea sa didactica, Gheorghe Piperea se implica activ in formarea de profesionisti in domeniul legal.

Cu o experienta profesionala de peste 17 ani, Gheorghe Piperea se implica in viata cetatii, participind activ la dezbaterea marilor teme ale societatii romanesti.
Implicarea sa in domeniul legal romanesc este complexa: pe de o parte prin activitatea practica in calitate de avocat si prin participarea la elaborarea unor proiecte de lege, pe de alta parte prin publicarea de articole si carti si prin activitatea sa didactica.

Domeniile sale de specialitate sunt insolventa, societatile comerciale, piata de capital, legislatia in domeniul sanatatii, dreptul transporturilor si dreptul bancar.

 

2 răspunsuri la Consiliul Director

  1. Pingback: UPDATE. Posibil SUCCES în procesul ANPC vs. OTP Bank, potrivit avocatului Piperea | Pagina de Bănci | Parte din familia RV

  2. Mariana Necula zice:

    Parakletos va sustine ANPC in cazul pangeri contraventionale din sancandalul creditelor cesionate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s